Veckans vägledning 5/9 2021

I Veckans vägledning kanaliserar jag budskap från mina guider. Budskapet gäller dig om du känner dig träffad av det! Vägledningen gäller för kommande vecka, varje söndag laddar jag upp en ny.

Budskap för veckan

Den här veckan kan du känna en tomhet och besvikelse. Det är något du har längtat efter och tänkt mycket på som dröjer. Men du behöver inte oroa dig, det du väntar på kommer, det tar bara lite längre tid än vad du hade tänkt dig.

Det är lätt att vara otålig, vi vill ha det vi längtar efter på en gång, men vi kan inte påverka ”the divine timing”. Saker sker när de ska, så enkelt är det.

Om vi forcerar fram dem för tidigt kommer de när varken de eller vi är redo.

Och om vi väntar för länge med att hoppa på tåget kan vi missa fina möjligheter som var menade för oss tidigare.

Divine Timing

Inget av det är egentligen någon större fara, eftersom allt i livet är lärdomar och vi är trots allt här för att lära oss. Men för att följa det mest gynnsamma flödet i vårt liv är det fint att känna in och lära känna divine timing.

Divine timing handlar om att gå bortanför egot och känna i hjärtat när det är dags. Det är i vårt hjärta, i vår själ, som vi har svaren. Om du nu lyssnar bortanför egots ständiga tjatter om när saker och ting borde ske och hur de borde vara – kanske hör du att det inte riktigt är dags än för det du väntar på?

Jag drog ett kort från orakelkorten The Mystical Shaman för att komplettera den här kanaliseringen, och här fick vi lite ytterligare guidning i hur vi kan agera för att oftare vara i ett gynnsamt flöde.

Jag fick upp det fantastiskt vackra The Tree of Life (se bilden). Detta kort inbjuder oss att reflektera över hur vi ”dansar med våra tankar, våra handlingar och våra känslor”. Om vi är alltför mycket i vårt tänkande sinne eller i dagdrömmar och fantasier behöver vi ta kontakt mer med våra rötter och vår fysiska kropp. Om vi är fast i att mekanisk bara göra saker och känner oss fast och utan möjlighet att föreställa oss ett bättre liv för oss behöver vi öppna oss för gudomlig inspiration. Låt dina rötter och grenar linjera med ditt hjärtas längtan!

Tia och guiderna

Lämna ett svar