Veckans vägledning 29/8 2021

I Veckans vägledning kanaliserar jag budskap från mina guider. Budskapet gäller dig om du känner dig träffad av det! Vägledningen gäller för kommande vecka, varje söndag laddar jag upp en ny.

Veckans vägledning

Det blir en intensiv vecka, med mycket som händer. Det kommer att gå upp och ner i energierna kring dig. Det kan vara människor i din omgivning, som kräver saker av dig, eller som är kritiska, ifrågasättande och allmänt osköna gentemot dig, alltifrån grannar till partner, vänner, bekanta och kollegor. 

Så hur hanterar du det?   

Om du klarar att stå stadigt utan att dras med i den emotionella berg- och dalbanan så kommer du att ha betydligt mer energi kvar när helgen kommer! 

Ta ett djupt andetag och svara vänligt men bestämt. Ta ingen skit, dra dina gränser lika vänligt men bestämt. Var tydlig! Stå stadigt i din åsikt, din synpunkt eller vad det är som ifrågasätts för just dig. Det är inte dig/den det är fel på, det har inte med dig att göra! 

Du sprider ditt ljus och din kärlek genom att undvika att dras med utan i stället stå kvar i din kraft. 

Det fina när omgivningen är besvärlig är att vi får en chans att träna på att dra gränser, något väldigt många behöver. 

Det är viktigt att du hittar ett sätt att släppa ut den emotionella stress som kan skapas i dig när andra ifrågasätter dig. Yoga och andningsövningar är fina tekniker för att hjälpa till med det, men även en skogspromenad kan hjälpa. Använd det sätt som passar dig bäst!

Det kort jag drog för att få större klarhet i den här frågan var The Giveaway från Mystical Shaman Oracle Card Deck. Kortet handlar om att hänge sig åt genuin tacksamhet, och vikten av att känna tacksamhet utan att behöva något från någon, och att dela den med alla vi möter. När vi tackar öppnas vårt hjärta, och vi förstår hur mycket livet har gett oss, vilket läker vår känsla av brist och öppnar oss för det överflöd som finns runtomkring oss. Kortet The Giveaway bjuder in oss att vara i ett skönt livsflöde där vi både ger och får fritt.        

Vi önskar dig en lugn vecka!

Kärlek

Tia och guiderna

8 svar

Lämna ett svar