Veckans vägledning 26/9 2021

I Veckans vägledning kanaliserar jag budskap från mina guider. Budskapet gäller dig om du känner dig träffad av det! Vägledningen gäller för kommande vecka, varje söndag laddar jag upp en ny.

Budskap för veckan
Var rädd om din hälsa! Vi går in i en vecka med intensiva energier och du behöver värna din fysiska hälsa så att du inte tar ut dig och skapar obalans.

Många kommer att uppleva den kommande veckan som händelserik, intensiv – och jätterolig. Det kommer att hända mycket – om du väntar på ett besked är det mycket möjligt att det kommer den här veckan – och det finns många chanser att göra roliga saker, tillsammans med vänner och på egen hand.

Det är höga, härliga energier, som lockar och drar, med nya spännande uppdrag och projekt, och det kan kännas så välkommet efter en period med lite mer tröghet. Men du behöver vara noga med att känna att din fysiska kropp orkar hänga med på allt som du vill göra.  

Säg ja till det som känns roligt, förstås, det är så viktigt, men se också till att du får vila och hämta hem dig själv mellan varven! Den höga energin är här för att stanna ett tag, och du behöver inte vara rädd för att missa något. Det som är menat för dig kommer till dig.    

Lyssna på din själ!

Det går inte att överskatta vikten av att spendera tid i tystnad på egen hand. Utan tid på egen hand förlorar vi oss i världen utanför oss själva, tappar kontakten med vår kärna och med vem vi egentligen är, vad vi egentligen vill och hur vi egentligen mår.    

Sanningen och alla svar finns inom oss. Vi har ett fantastiskt signalsystem i vårt hjärta, vår själ, som med ett högre perspektiv än vad vårt mänskliga sinne har, kan berätta för oss vad vi bör göra i varje given stund. Men vi behöver lyssna för att höra. Din själ kommer aldrig att skrika. 

Den här veckan ger en bra övning i att trots allt som lockar och drar ändå regelbundet återvända hem, ta kontakt med ditt hjärta och känna att du är på rätt väg och att du är i skön och hälsosam balans.  

Orakelkorten The Mystical Shaman  kompletterar vägledningen så vackert med The Sweat Lodge – en uppmaning att resa inåt och återta kontakten med den urgamla visdomen som du bär inom dig, för att läka och helas. 

En lagom intensiv vecka önskar jag dig, raring <3

Med kärlek,

Tia och guiderna

Lämna ett svar