Veckans vägledning 19/9 2021

I Veckans vägledning kanaliserar jag budskap från mina guider. Budskapet gäller dig om du känner dig träffad av det! Vägledningen gäller för kommande vecka, varje söndag laddar jag upp en ny.

Budskap för veckan
Var uppmärksam på detaljerna under veckan som kommer! Det är i till synes oviktiga händelser du kommer att få syn på något där det är dags att du gör en förändring.

Du kan i de små detaljerna i ditt liv upptäcka ett mönster som det är dags att bryta. Det är något du upprepar om och om igen, om än med lite nya nyanser, som inte är helt gynnsamt för dig. Något som håller dig kvar i det gamla och också tunga.

Men du behöver inte vara kvar i detta mönster längre. Det kan kännas tryggt, men det är en villfarelse. Det är rädsla som håller dig kvar och det är dags att bjuda in det nya, det lätta och härliga.

Medvetenhet om vad som håller dig kvar är första steget! När du är uppmärksam på detaljer, på vad du gör och hur du gör det här och nu, kommer du att bli medveten om de mönster du behöver förändra för att vara autentisk och stå i din fulla kraft.   

Bort med krockkudden!

Utan medvetenhet riskerar vi att bli kvar i mönster som är ogynnsamma för oss när vi vill leva ett rikt och autentiskt liv i nära kontakt med vår själ och vår fulla kraft. Vi upprepar i stället sådant vi lärt oss tidigare i livet, som en mekanism för att skydda oss från smärta, sorger och besvikelser.     

Men dessa krockkuddar står mellan oss och allt vi önskar här i livet. Med dessa krockkuddar framför dig kommer du inte framåt på det sätt du önskar i livet. Du tar inte ut svängarna ordentligt och  får inte heller den fulla smaken av livet.  

Det kort jag drog den här veckan från orakelkorten The Mystical Shaman för att komplettera vägledningen var The Owl, Ugglan, som ser situationer med perfekt klarhet. Hon kom upp och ner, så hon har en medicin sm lyder såhär: 

Ugglan skyddar oss mot självbedrägeri och insisterar på att dina motiv är rena och transparanta – även för dig själv. Vad är det för situation du inte ser med klarhet? Vänta med tålamod in tills tiden är rätt fr dg att agera. Agera sedan utan tvekan! 

Ha nu en ljuvlig vecka, fina vän <3

Med kärlek,

Tia och guiderna

2 svar

Lämna ett svar