Varmt välkommen

Hej kära du! 

Varmt välkommen, så otroligt roligt det är att du är här! Jag är så glad – äntligen får jag visa det som jag och min goda vän och kollega Petra Wikström (Kollijox AB) har jobbat med sedan början av året: portalen Tillsammansmedtia.se!

Här vill jag inspirera dig till ditt bästa, skönaste och mest härliga liv genom mina tre passioner yoga, ayurveda och shamansk energimedicin. Här finns massor av inspiration och kunskap att hämta!

Jag är så stolt och nöjd och glad! Petra har skapat en portal som inte bara är tilltalande i utseendet utan också användarvänlig och smart. Vilken stjärna hon är, va? Du ska snart få kika runt på egen hand, men här kommer först en liten guide! 

Den sida du är på nu är själva navet i portalen. Här hittar du alla veckobrev (som jag lägger ut varje fredag), alla vägledningar (som jag lägger ut på söndagar), länkar till alla textkategorier och Min sida. Varje fredag lägger jag ut ett nytt veckobrev, och för att inte du ska missa något kommer jag också att maila dig!

Längst upp på sidan ser du några rubriker, det är de stora områdena:  

Recept & Köksråd:

Här hittar du ayurvediska recept och köksråd. Många av recepten har justeringar så att alla kan äta dem med bara lite extra fix. Köksråd är enkla kurer som du lätt blandar ihop med ingredienser du ofta har hemma. Jag kommer varje vecka att lägga upp recept för de tre doshorna, men redan nu finns många att äta sig igenom! Missa inte det ljuvliga receptet på dosa (indisk plätt) med kokoschutney – underbar frukost/mellanmål/tillbehör!  

Guider & Fördjupningar:

Här hittar du längre och djupare artiklar om yoga, ayurveda och shamanism. Missa till exempel inte texten om hur du renar dina chakror själv i duschen, eller de tre videorna om ayurvedas 15 subdoshor! 

Yoga & Meditation:

Här publicerar jag inspelade yogapass, beskrivningar på yogapositioner, andningsövningar, och guidade meditationer. Just nu finns här 9 guidade meditationer och 5 yogapass, varav 3 även inkluderar djupgående och kraftfulla shamanska resor! Se här, här och här! Om du inte har provat tidigare tycker jag du ska göra en shamansk resa kanske redan ikväll! 

Det digitala doshatestet har superklippan Martin Englund (Could Creations) skapat. Det är en ännu större digitaliserat variant av mitt utökade doshatest, med även en del 6, som visar sannolikheten för att det finns ama i systemet. Du kan spara testet på din profilsida. När du sedan om några veckor gör om det igen ser du vad som har förändrats.

Veckans vägledning är kanaliserade budskap som jag kommer att dela här varje vecka. Jag tycker att det är underbart roligt att kanalisera och om du känner att det kan vara något för dig så rekommenderar jag dig att läsa dem varje söndag. De gäller för veckan som kommer!

Du som är medlem här på portalen har också en hel del fina förmåner, kolla här: 

* 10% rabatt på mina behandlingar, event och kurser (om du inte anmält dig till Detox för kropp och sinne kanske det är dags nu? Early Bird till i morgon). Behandlingar bokar du via Bokadirekt.

* Du får också 750 kronor rabatt på min och Gerda Lindholms enormt omfattande och fina webbkurs Låt själen visa vägen i vardagen, se länk här bredvid. 

* Du får 5% rabatt på allt i webbutiken ayurvediskt.myshopify.com och emellanåt ännu finare erbjudanden (som just nu: 10% Tulsi, se här bredvid). Rabattkoden kommer att bytas ut varje månad. Kommande månad är den AYURSEPT. Uppge rabattkoden när du checkar ut i kassan (kan ej kombineras med andra erbjudanden).  

Vi ska förstås också kommunicera med varandra, jag vill inte ha någon envägskommunikation! Jag har startat en FB-grupp som heter Tillsammansmedtia.se, där vi kan diskutera saker och du kan ställa frågor. Jag kommer att prioritera frågor från medlemmar på portalen (det är emellanåt svårt att hinna med alla som hör av sig!). Det går förstås också att kommentera på artiklar och texter och det vill jag gärna att du gör, jag svarar även där, förstås! Och slutligen kommer jag att ha livesändningar då och då, återkommer om detta! 

Nu, min kära vän, tycker jag att du ska läsa veckans vägledning!

Med kärlek

Tia

PS: Stöter du på konstigheter eller sådant som inte fungerar blir vi jätteglada om du hör av dig! <3 Maila gärna på tia@tiajumbe.com!  

Lämna ett svar

Senaste artiklarna

I samarbete med Gerda erbjuder jag webbkursen Låt själen visa vägen i vardagen. Tillsammans med Tia-medlemmar får 750 kr i rabatt.

Boka behandling

Som medlem får du 10% rabatt på mina behandlingar. Läs mer och boka via knappen nedan. 

Aktuellt i butiken:

Medlemmar på portalen har alltid rabatt i webbutiken!

Jag prioriterar medlemmar på Tillsammansmedtia.se – ni har alltid 5% rabatt på hela sortimentet i webbutiken Ayurvediskt, med allt från ayurvediska kosttillskott och kristaller till spirit waters och orakelkort! Rabattkoden denna månad är SNÖ, uppge den i kassan när du checkar ut. Går ej att kombinera med andra rabatter.

All kärlek/Tia