Shamansk halvdag för vitalitet & energi!

Välkommen till den här halvdagen där vi låter shamanska verktyg och ceremonier i kombination med yoga och reflektion hjälpa oss att släppa sådant som hindrar oss från att leva med full energi och vitalitet. 

Shamanska ceremonier är djupgående och kraftfulla, och kan hjälpa oss till större insikt när vi får möta oss själva och vår högre visdom. Den här dagen tar vi hjälp av fullmånens energier och gör flera shamanska ceremonier, så som trumresa, kakaoceremoni och eldceremoni, för att släppa begränsande mönster, tankar och känslor som vi är redo att leva utan.

Den här halvdagen är för dig som är nyfiken på shamansk energimedicin och som vill öppna dig för djupare kontakt inåt. 

Varmt välkommen önskar Tia och Victoria <3

När: 20/11 2021 kl 13-17

Var: Yogastudion på Antuna Gård, Upplands Väsby

Pris: 650 kr (medlemmar på portalen Tillsammansmedtia.se har 10% rabatt, uppge koden OKT21 i swish). Te och enklare tilltugg ingår. 

Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se att det finns plats. Swisha sedan till 123 532 20 03 (Tia Jumbe AB), uppge mailadress + ANTUNA för att säkra din plats. Anmälan är bindande, men plats kan överlåtas.

Hur: Mjuka och bekväma kläder, även varma eftersom vi kommer att göra en eldceremoni utomhus. 

Begränsat antal platser!

Lämna ett svar

Senaste artiklarna

I samarbete med Gerda erbjuder jag webbkursen Låt själen visa vägen i vardagen. Tillsammans med Tia-medlemmar får 750 kr i rabatt.

Boka behandling

Som medlem får du 10% rabatt på mina behandlingar. Läs mer och boka via knappen nedan. 

Foto: Ewa Imagez
Aktuellt i butiken:

Medlemmar på portalen har alltid rabatt i webbutiken!

Jag prioriterar medlemmar på portalen Tillsammansmedtia.se och har alltid 5% rabatt i webbutiken och då och då specialerbjudanden!

Varje månad ändras rabattkoden, just nu är den OKT21. Uppge den när du checkar ut i webbutiken. Rabatten gäller hela oktober, går inte att kombinera med andra erbjudanden.