Intensiv vecka går mot sitt slut

Hej kära du! 

Jag hoppas att du mår bra, för wow, vilken intensiv vecka det har varit! Först fullmånen och sedan höstdagjämningen. Och mitt i allt det utbildningen till shamansk energimedicinterapeut med Lina Lanestrand, där jag nu assisterar!  

Det är så spännande att vara ”på andra sidan” och se de transformerande processerna som de modiga deltagarna går igenom, och det är så enormt lärorikt!

Jag älskar den shamanska läkevisdomen där vi modigt ger oss in i vårt mörker för att rensa och rena så att vi kan stå i kontakt med vår unika kraft och potential. Då sker magi – men det krävs mod först! 

Fullmånen i tisdags firade jag med mina systrar på utbildningen, och höstdagjämningen i onsdags med mina kära vänner Helene, Gerda och Jessica med meditation med kära Barbro på Energiplatsen. Det är så fint och härligt att uppmärksamma månens och årets skiftningar, så som vi människor gjort i alla tider. 

Nu går vi åter mot mörkare tider, och jag gillar det också! Tid för mys i soffan, reflektion och återhämtning. Det vill jag ägna mycket tid åt i höst och vinter! Men det är många som tycker att hösten och vintern är svår här i kalla och mörka Norden. Hur klarar du de mörka månaderna? Kommentera gärna <3 

I dag drar också Detox för kropp & sinne igång – 5 dagar med monodiet och utrensande örter och drycker. Det blir bra! 

Nyhet i portalen

I dag vill jag också berätta om en superbra nyhet som jag har på gång här i portalen, som lanseras nästa fredag. Nyheten är att du kommer att kunna se utvecklingen i del 5 i ditt doshatest som en graf som du sparar på din profilsida.

Varje gång du gör om testets del 5, som alltså visar din doshaobalans, får du en ny markering som visar hur doshorna står just då.

Du kommer alltså kunna följa utvecklingen i din obalans månad efter månad (du behöver inte göra testet oftare än var fjärde vecka). Bra va?

Jag är superglad över den här funktionen och ser så mycket fram emot när den kommer upp.  

 

I dag har jag lagt upp det här:  

Tre nya recept:

Den här veckan har jag publicerat tre nya recept som alla passar vata väldigt bra: Här är en god grönsaksgryta med mandel, och här en färgglad linsgryta med tomat. 

En egen favorit är palak paneer, den klassiska vegetariska maträtten som finns på alla indiska restauranger, med spenat och färskost (paneer), och här är ett recept på den fantastiska färskosten. Mycket lättare än du tror att göra själv – och såå gott! Gör din egen palak paneer i helgen!

Köksråd för smak & lukt

Jag har också lagt upp 4 tips och kurer som hjälper för att få tillbaka smak och lukt efter covid. Jag vet att det är många som haft covid som dras med detta problem ett långt tag efteråt, och hoppas att de här råden från min ayurvedalärare Dr Vinay Vora hjälper!

10% på Organic India

Den här veckan får också du som är medlem här på portalen 10% rabatt på alla kosttillskott från Organic India! Ashwaganda, Amalaki, Triphala, Neem, Peaceful Sleep … det finns 19 olika örter och kosttillskott i butiken, passa på att ta hem det du behöver! Uppge koden INDIA när du beställer så får du rabatten. Gäller till 30/9, går inte att kombinera med andra rabatter.

Veckans vägledning

Veckans vägledning med kanaliserade budskap kommer som vanligt på söndag! Du hittar den då överst i spalten till höger. 

 

Nu önskar jag dig en härlig helg!  Om du bor i Stockholm kanske vi ses på Öppet hus på Energiplatsen på söndag? Se spalten till höger!

Med kärlek

Tia

Lämna ett svar