Min sida

Mina favoriter

 

Hej raring! Varmt välkommen till Tillsammansmedtia

Det här är ditt alldeles egna hem här på portalen. Här hittar du resultatet av ditt doshatest och också dina sparade texter (de hittar du också genom hjärtat i menyraden högst upp på sidan var du än är). Här kan du också ordna med ditt medlemskap.

Här är några bra saker att veta om portalen:

Varje fredag lägger jag ut nytt material och ett nytt Veckobrev. Du hittar Veckobrevet under Hej raring, och allt nytt material först i sorteringen när du klickar på någon av rubrikerna Recept & Köksråd, Guider & Fördjupningar och Yoga & Meditation högst upp på sidan.

Du kan spara dina favoritinlägg. Klicka på den lila rutan under bilderna. Du hittar sedan inläggen under hjärtat längst upp i rubrikfältet, och här på Min sida.

Du kan göra det digitala doshatestet och spara resultatet här på Min sida. Hädanefter när du gör testet kommer de nya resultaten från del 5 (obalanser) att sparas i ett diagram på Min sida. Du kan alltså följa din balansering i en graf och se att det går åt rätt håll!

Varje tisdagmorgon kl 6.45-7.30 och torsdagmorgon kl 6.45-8 har jag gratis Zoomyoga för alla medlemmar. Du hittar länken i mitt Veckobrev under Hej raring. Jag lägger också upp passen på fredag, så du kan göra dem när det passar dig.

Jag har då och då livesändningar för alla medlemmar på portalen och kommer att börja ha dem via Youtube eller Zoom, så att alla kan vara med (även ni som inte har FB). Jag har också workshops enbart för medlemmar, se den senaste här. Håll utkik efter mer info om detta i mina Veckobrev. 

Facebookgruppen är inte helt nödvändig men ändå fin att vara med i. Det är en smidig kanal för snabba frågor och meddelanden. Du hittar den här. 

Medlemmar har 10% rabatt på alla mina event och kurser. Du hittar eventen via Hej raring-sidan, eller klicka här.

Medlemmar har också 5% rabatt på allt i webbutiken ayurvediskt.myshopify.com. Uppge aktuellt lösenord när du checkar ut i kassan, du hittar lösenordet i spalten till höger vid Veckobrevet på Hej raring-sidan.

Jag hoppas att du känner dig riktigt välkommen! Tveka inte att kommentera under ett inlägg eller maila mig på tia@tiajumbe.com om det är något du funderar över!

All kärlek,
Tia